03 November 2015

Tempahan Design Blog Adinda Surie

Tempahan edit/design/customize blog murah

Blog bertemakan warna pastel ini siap juga akhirnya. Jom ke blog ini untuk mengetahui lebih lanjut apa yang disediakan di sini.

Blog pakej 4: Blog Adinda Surie
(klik url di atas untuk paparan penuh dan lebih jelas)

edit blog murah
edit blog murah

design banner murah
Banner blog
design watermark murah
Watermark
Anda berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? 
Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)




Previous Post
Next Post

About Author

14 ulasan:

  1. cantiknyaaa nak buat tab macam tuuu

    BalasPadam
  2. suka nya warna ni..sedap mata memandang...kemas je hasil kerja sarah ni..

    BalasPadam
  3. cantiknya..nanti akak pon nak tempah lagi sekali ngn mai..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih akak, boleh je akak :)

      Padam
  4. Cantik la...suka kombinasi warna tu...

    BalasPadam
  5. tgok mcm rupa blog irine nadia dah

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebab customer ni nak ala2 blog irene tapi tak sama sepenuhnya..coding pun coding sendiri bukan 'copy' :)

      Padam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)