Tempahan Design Blog Adinda Surie

Tempahan edit/design/customize blog murah

Blog bertemakan warna pastel ini siap juga akhirnya. Jom ke blog ini untuk mengetahui lebih lanjut apa yang disediakan di sini.

Blog pakej 4: Blog Adinda Surie
(klik url di atas untuk paparan penuh dan lebih jelas)

edit blog murah
edit blog murah

design banner murah
Banner blog
design watermark murah
Watermark
Anda berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? 
Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)




{ 14 comments.. read them below or add one }

yaya cendana yaya cendana November 03, 2015
cantiknyaaa nak buat tab macam tuuu
Diana Rashid Diana Rashid November 03, 2015
suka nya warna ni..sedap mata memandang...kemas je hasil kerja sarah ni..
Murni Alysa Murni Alysa November 03, 2015
cantiknya..nanti akak pon nak tempah lagi sekali ngn mai..
PeRdU cINta PeRdU cINta November 03, 2015
Cantik la...suka kombinasi warna tu...
✿ Ina Ainaa ✿ ✿ Ina Ainaa ✿ November 04, 2015
Kemasnyaaa.. Suka suka sukaa
Nurul Najwa Nurul Najwa November 05, 2015
tgok mcm rupa blog irine nadia dah
Maisarah Humaira Maisarah Humaira November 05, 2015
sebab customer ni nak ala2 blog irene tapi tak sama sepenuhnya..coding pun coding sendiri bukan 'copy' :)
Maisarah Humaira Maisarah Humaira November 05, 2015
warna yg sedap mata memandang :)
Maisarah Humaira Maisarah Humaira November 05, 2015
terima kasih akak, boleh je akak :)

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)