KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

03 November 2015

Tempahan Design Blog Adinda Surie

Tempahan edit/design/customize blog murah

Blog bertemakan warna pastel ini siap juga akhirnya. Jom ke blog ini untuk mengetahui lebih lanjut apa yang disediakan di sini.

Blog pakej 4: Blog Adinda Surie
(klik url di atas untuk paparan penuh dan lebih jelas)

edit blog murah
edit blog murah

design banner murah
Banner blog
design watermark murah
Watermark
Anda berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? 
Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)




Kongsikan

Artikel berkaitan

Tempahan Design Blog Adinda Surie
4/ 5
Oleh

Langgan melalui email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk melanggan.

14 komen

Tulis komen
avatar
3.11.15

cantiknyaaa nak buat tab macam tuuu

Reply
avatar
3.11.15

suka nya warna ni..sedap mata memandang...kemas je hasil kerja sarah ni..

Reply
avatar
3.11.15

cantiknya..nanti akak pon nak tempah lagi sekali ngn mai..

Reply
avatar
3.11.15

Cantik la...suka kombinasi warna tu...

Reply
avatar
3.11.15

wah.. cntik.. warna soft...

Reply
avatar
4.11.15

Kemasnyaaa.. Suka suka sukaa

Reply
avatar
5.11.15

tgok mcm rupa blog irine nadia dah

Reply
avatar
5.11.15

nanti kite buatkan ;)

Reply
avatar
5.11.15

terima kasih akak :)

Reply
avatar
5.11.15

terima kasih ena ;)

Reply
avatar
5.11.15

sebab customer ni nak ala2 blog irene tapi tak sama sepenuhnya..coding pun coding sendiri bukan 'copy' :)

Reply
avatar
5.11.15

warna yang lembut kan :)

Reply
avatar
5.11.15

warna yg sedap mata memandang :)

Reply
avatar
5.11.15

terima kasih akak, boleh je akak :)

Reply

Terima kasih atas komen anda