Tempahan Design Blog Winner My Union - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

14 December 2015

Tempahan Design Blog Winner My Union

Tempahan edit/design/customize blog murah

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Blog Winner My Union, juga merupakan fanpage kumpulan Winner dari Korea. Pemilik blog ini memilih warna hitam dan putih sebagai warna tema dan inginkan template yang simple untuk pembacanya.

Pemiliknya berpuas hati dengan servis design blognya. Alhamdulillah.

Blog pakej 5 (tanpa banner blog dan kotak komen FB): Blog Winner My Union
(klik url di atas untuk paparan penuh dan lebih jelas)

design blog murah
design blog murah
design blog murah
Template
watermark blog murah
Watermark
Berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? 
Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)



6 comments:

  1. wordpress boleh tak??

    ReplyDelete
  2. nam minta edit header Etuza ya mai..nanti watsupkan berapa kosnya..saya nak header seperti adsal templete kompimales tu dahulu..apapun nati kita berurusan. saya paling trouma tengok kod halus2 tu nanti hilang lagi macam dulu..teruk den...bagus upah ja kan..

    ReplyDelete
  3. memang peminat kaler hitam putih nih owner dia..hehe

    ReplyDelete
  4. wah cantik and simple!
    nice!

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda