Tempahan Design Blog Winner My Union

Tempahan edit/design/customize blog murah

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Blog Winner My Union, juga merupakan fanpage kumpulan Winner dari Korea. Pemilik blog ini memilih warna hitam dan putih sebagai warna tema dan inginkan template yang simple untuk pembacanya.

Pemiliknya berpuas hati dengan servis design blognya. Alhamdulillah.

Blog pakej 5 (tanpa banner blog dan kotak komen FB): Blog Winner My Union
(klik url di atas untuk paparan penuh dan lebih jelas)

design blog murah
design blog murah
design blog murah
Template
watermark blog murah
Watermark
Berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? 
Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)



6 comments.. read them below or add one

Etuza Etuza Etuza Etuza Disember 14, 2015
nam minta edit header Etuza ya mai..nanti watsupkan berapa kosnya..saya nak header seperti adsal templete kompimales tu dahulu..apapun nati kita berurusan. saya paling trouma tengok kod halus2 tu nanti hilang lagi macam dulu..teruk den...bagus upah ja kan..
luqman zakaria luqman zakaria Disember 14, 2015
memang peminat kaler hitam putih nih owner dia..hehe
sofie adie sofie adie Disember 14, 2015
wah cantik and simple!
nice!

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)