Textual description of firstImageUrl

Wordless Wednesday | Apabila Jauh Dari Tuhan

Maisarah Humaira | 2/03/2016 10:03:00 PTG | 3 Komen

Sebab moody

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Moody tanpa sebab. Pernah rasa macam tu tak? 

sebab moody
Kredit gambar: Muharikah
Allahurabbi. Jom semak diri kita. Moga kita sentiasa dekat denganNya.



3 ulasan:

  1. salam , well said! deep ! selalu rase

    BalasPadam
  2. deep betul status niem...
    kadang2 bila kerja rasa bosan ulang benda sama
    sampai stress tapi bila buat benda sama menghadap Allah kita tak bosan

    BalasPadam
  3. betul-betul. situasi ni berlaku selalunya bila kita tengah period kan. sebab tak solat, baca al-Quran rasa macam kosong tu senang syaitan nak hasut

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

MaisarahSidi.com © . Designed by Maisarah laaa