03 Februari 2016

Wordless Wednesday | Apabila Jauh Dari Tuhan

Sebab moody

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Moody tanpa sebab. Pernah rasa macam tu tak? 

sebab moody
Kredit gambar: Muharikah
Allahurabbi. Jom semak diri kita. Moga kita sentiasa dekat denganNya.



3 komen

salam , well said! deep ! selalu rase

deep betul status niem...
kadang2 bila kerja rasa bosan ulang benda sama
sampai stress tapi bila buat benda sama menghadap Allah kita tak bosan

betul-betul. situasi ni berlaku selalunya bila kita tengah period kan. sebab tak solat, baca al-Quran rasa macam kosong tu senang syaitan nak hasut

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon