12 Mac 2016

GIVEAWAY by RosNordin

GIVEAWAY by RosNordin

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jom korang ramai-ramai kita sertai GIVEAWAY by RosNordin ni. Hadiah pun best tau! Nak tau apa hadiahnya? Klik banner di bawah. Alang-alang dah klik tu join la sekali giveaway ni ye :)

GIVEAWAY by RosNordin
KLIK BANNER UNTUK SERTAI GIVEAWAY INI
Hadiah pilihan saya: The Body Shop GIFT

Semoga berjaya!


11 komen

good luck...
saya pun join segmen yg sama...dating BW sini

Thank you Maisarah sudi join GIVEAWAY by Ros Nordin =)

Hai ! Saya tag awk untuk satu segmen ^^ Jemput baca entry tu ya! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/03/segmen-top-blogger-2016-by-nurzulfa.html

good luck dari segmen yg sama :D jom join yg ni plak
http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/03/beauty-stuff-giveaway-by-sally-samsaiman.html

singgah dari segment yg sama
http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-ros-nordin.html

singgah dr segmen yg sama... follow done..

http://sotskirt.blogspot.my/2016/03/giveaway-by-ros-nordin.html

maisarah...goodluck =)

salam kenal dari Rafie #2839 dari segmen GA yang sama

http://sihatcun-rafie.blogspot.my/2016/03/giveaway-by-rosnordin.html

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon