Lenguh di Leher dan Mata Rabun Kerana Telefon Bimbit - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

13 October 2016

Lenguh di Leher dan Mata Rabun Kerana Telefon Bimbit

Lenguh di Leher dan Mata Rabun Kerana Telefon Bimbit

Penggunaan telefon bimbit dan pelbagai gajet yang lain semakin meluas pada masa kini. Disebabkan itu, ramai yang mengadu leher cepat lenguh dan mata cepat rabun akibat daripada penggunaan yang tidak betul dari segi postur.

phone posture

Kemungkinan ia disebabkan kerana kita sering melihat kepada telefon bimbit lebih daripada 40% masa kita. Kerana ralit dengan Whatsapp, Facebook, Twitter, Youtube dan lain-lain laman lagi membuatkan kita mengabaikan kesihatan.

Keadaan ini perlu dielakkan dengan mengurangkan penggunaan dan melihat telefon bimbit dan gajet yang lain jika boleh. Lebih baik jika menggunakan komputer untuk chatting di Whatsapp atau menonton video di Youtube. Itu lebih baik.

Postur leher yang tidak betul ketika melihat telefon akan mengakibatkan kejangan otot yang kronik di leher. Memang sakit kalau kejang otot di leher. Saya sendiri pernah merasai kejang tu sampai kena cucuk bila jumpa doktor.

Tetapi, terdapat cara alternatif untuk melegakan lenguh dan kejang otot di leher dengan segera menggunakan Biobax Cool Theraphy. Apa itu Biobax Cool Theraphy?

Biobax Cool Theraphy

Biobax Cool Theraphy adalah semburan yang memberi kelegaan lenguh badan dengan segera. Hanya sembur pada kawasan yang mengalami lenguh, terus lega! Yang penting, tidak melekit dan terus meresap ke dalam kulit.

ubat lenguh, biobax

Bahan-bahan dalam Biobax Cool Theraphy adalah 100% organik. Kandungan Biobax Cool Theraphy adalah:

- Minyak Eucalyptus
- Minyak Habbatussauda
- Minyak Zaitun
- Za'faran
- Serai
- Halia Bara
- Kaffir Lime
- Peppermint
- Menthol Crystal

Bahan-bahan organik yang terkandung dalam Biobax Cool Theraphy membuatkan ia sesuai digunakan oleh ibu mengandung dan ibu berpantang.

Kegunaan Biobax Cool Theraphy

Biobax Cool Theraphy, digunakan untuk kelegaan segera, sakit-sakit biasa, sakit otot dan sendi yang biasa seperti:

- Lenguh-lenguh badan
- Sakit Belakang
- Sakit lutut
- Ketegangan
- Terseliuh
- Selsema/resdung

Selain lenguh-lenguh, Biobax Cool Theraphy juga boleh melegakan selsema. Hanya semburkan sedikit Biobax pada tapak tangan. Kemudian gosok kedua belah tangan dan sedut bau di tapak tangan sehingga hilang bau.


Kelebihan Biobax Cool Theraphy

- Melegakan lenguh-lenguh di badan dan sendi dengan segera
- Segera melegakan sakit belakang dengan kesan sejuk
- Tahan sehingga 5 jam
- Melancarkan peredaran darah
- Terbukti berkesan untuk melegakan sakit belakang
- Sesuai untuk melegakan selsema dan resdung

Harga Biobax Cool Theraphy

Harga 1 botol Biobax Cool Theraphy adalah RM80 untuk Semenanjung Malaysia dan RM85 untuk Sabah/Sarawak. Sebotol boleh digunakan sehingga 500 kali semburan, tahan sehingga 3 bulan. Wah, memang jimat ni!

Anda berminat untuk mendapatkan Biobax Cool Theraphy? Hubungi saya segera melalui

Whatsapp:  012-583 1965 (Maisarah, Agen Sah Biobax)
Facebook: Maisarah Humaira'

Sumber info kesihatan: FB Page Muharikah


4 comments:

  1. Suami selalu kena kejang urat tengkuk.. Sebab keje dia mengadap comp je.. Programmer mmg tak boleh lari dari duk mengadap comp.. Huhu.. Nanti bolehla try biobax ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kan..duduk lama pula. Jom try Biobax. InsyaAllah cepat lega

      Delete
  2. pernah alami juga.. sebab tu suka hdap blog dgn mobile.. sambil baring je.. hehe

    ReplyDelete
  3. Pernah juga alami. bila bekerja keras depan laptop dan hp.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda