21 Januari 2017

Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin

Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin

Lama juga tak beli tudung bawal ni. Asyik guna shawl je kan sekarang ni. hehe. Hari ni join giveaway yang dianjurkan oleh blogger Azlinda Alin, yang mana hadiahnya adalah tudung bawal. Mana tau ada rezeki untuk diri sendiri kan? Dapat la juga merasa pakai tudung bawal cantik ni :) Jom ramai-ramai join Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin. 

Klik cepat banner di bawah ini untuk join...

tudung bawal cantik
KLIK BANNER UNTUK SERTAI GIVEAWAY INI


Syarat - syarat Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin


1. Buat satu entri blog yang bertajuk Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin

2. Tinggalkan URL entri anda di ruangan komen entri ini.

3. Follow blog , G+ dan subscribe YouTube

4. Giveaway ini berlangsung dari 19 Januari 2017 - 31 Januari 2017

3 warna tudung bawal akan diberikan pada 3 pemenang (pemilihan warna secara rawak). Warnanya ialah pink, oren dan kelabu.

Keputusan pemenang pula akan di umumkan pada bila-bila masa selepas tarikh tutup.

Untuk memudahkan info, boleh add blogger Azlinda Alin dalam bloglist. Senang nak tahu info bila update pemenang Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin.

tudung bawal

Ini contoh tudung bawal warna biru dan hitam. Material tak panas, mudah pakai, mudah gosok dan mudah bentuk juga.

tudung bawal

Semoga berjaya!


Previous Post
Next Post

About Author

6 ulasan:

  1. Hai sis jom join contest yana
    https://almiraalwani.blogspot.my/2017/01/1st-contest-shazyanas-tupperware-2017.html

    BalasPadam
  2. Good Luck Mai! Ajim datang berkunjung dari giveaway yang sama. done follow #2886. jemput followback heee

    https://ajemy.blogspot.my/2017/01/giveaway-tudung-bawal-bersama-azlinda.html

    BalasPadam
  3. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/01/giveaway-tudung-bawal-bersama-azlinda.html

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)