First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤

Beauty Box Giveaway

Menariknya giveaway yang Mai sertai kali ni! Menarik sebab penganjur First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤ iaitu Mellya, Mrs Pip, Aira, SyahirahValiant, dan Siqahiqa nak hadiahkan beauty box kepada seorang pemenang. Wah, bestnya kalau dapat beauty box tu kan, macam-macam ada dalam satu kotak tu. Boleh cuba produk yang ada dalam beauty box tersebut nanti. InsyaAllah jika rezeki terpaut di sini, merasalah juga nanti mencuba hadiah yang disediakan.

Wanita dengan produk kecantikan memang tak dapat dipisahkan. Kalau anda berminat untuk sertai giveaway ini, klik terus banner di bawah. Mudah saja syarat-syarat yang perlu diikuti.

Beauty Box Giveaway
KLIK BANNER UNTUK SERTAI GIVEAWAY INI
Instagram: @maisarah_humaira


First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤ , bermula dari 20 September 2017 sehingga 20 Oktober 2017. Jom sertainya. Semoga berjaya!


{ 10 comments.. read them below or add one }

Mellya Musa Mellya Musa September 22, 2017
thanks sudi join and thanks for the great yet simple post :D good luck ye ^^ Ada changes sikit dekat pihak sponsor, nanti check balik ya. hehe Senarai peserta disini >> http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/09/senarai-peserta-first-beauty-box.html
Zuhaira Nasrin Zuhaira Nasrin Oktober 04, 2017
thank you join GA ni. All the best k :D

https://eyranasrin.blogspot.my/
Mieza S Mieza S Oktober 06, 2017
hai awak.
blogwalking sini.
semoga murah rezeki awak ^_^

https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/10/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html
JAMIL HASHIM JAMIL HASHIM Oktober 08, 2017
DSYS (@_-)

https://belogsjm.blogspot.my/2017/10/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)