20 September 2017

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤

Beauty Box Giveaway

Menariknya giveaway yang Mai sertai kali ni! Menarik sebab penganjur First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤ iaitu Mellya, Mrs Pip, Aira, SyahirahValiant, dan Siqahiqa nak hadiahkan beauty box kepada seorang pemenang. Wah, bestnya kalau dapat beauty box tu kan, macam-macam ada dalam satu kotak tu. Boleh cuba produk yang ada dalam beauty box tersebut nanti. InsyaAllah jika rezeki terpaut di sini, merasalah juga nanti mencuba hadiah yang disediakan.

Wanita dengan produk kecantikan memang tak dapat dipisahkan. Kalau anda berminat untuk sertai giveaway ini, klik terus banner di bawah. Mudah saja syarat-syarat yang perlu diikuti.

Beauty Box Giveaway
KLIK BANNER UNTUK SERTAI GIVEAWAY INI
Instagram: @maisarah_humaira


First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤ , bermula dari 20 September 2017 sehingga 20 Oktober 2017. Jom sertainya. Semoga berjaya!


Previous Post
Next Post

About Author

10 ulasan:

  1. thanks sudi join and thanks for the great yet simple post :D good luck ye ^^ Ada changes sikit dekat pihak sponsor, nanti check balik ya. hehe Senarai peserta disini >> http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/09/senarai-peserta-first-beauty-box.html

    BalasPadam
  2. thank you join GA ni. All the best k :D

    https://eyranasrin.blogspot.my/

    BalasPadam
  3. hai awak.
    blogwalking sini.
    semoga murah rezeki awak ^_^

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/10/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

    BalasPadam
  4. DSYS (@_-)

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/10/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)