13 November 2017

Bayaran dari HYPR Sudah Masuk Akaun!

Pertama Kali Cashout HYPR


Sesuatu yang ditunggu-tunggu telah pun tiba. Alhamdulillah bayaran daripada HYPR sudah masuk akaun! Pertama kali cashout ni 😁 Sebelum itu, anda tahu tak apa itu HYPR?

HYPR Malaysia

Seperti yang diberitahu di laman web HYPR, mereka merupakan platform social influencer yang baru dilancarkan di Lembah Klang. Mereka ingin merevolusikan cara perkongsian artikel dan pengiklanan media sosial di Malaysia. 

Peranan HYPR sebagai perantara digital bagi influencer:
  • Membuat pengesahan dan penyelarasan kempen yang berdaftar di HYPR
  • Menyediakan pemantauan statistik untuk influencer merentasi semua media sosial
  • Menyediakan saluran pembayaran yang selamat bagi influencer untuk setiap promosi yang dilakukan

Anda selalu online dan buka media sosial seperti Twitter, Facebook dan lain-lain lagi? Jangan sia-siakan masa anda begitu saja. Daftar dan buat duit dengan HYPR. Dah terbukti mereka boleh dipercayai. Pertama kali Mai cashout dan kini bayaran tersebut sudah pun masuk terus ke dalam akaun bank. Ini buktinya...

HYPR Malaysia


Lepas ni nak lebih rajin share iklan atau kempen yang ada di HYPR di Twitter dan Facebook. Yeahhh!

Mudah je guna HYPR ni. Laman web HYPR boleh diakses melalui telefon pintar atau komputer. Lepas tu anda boleh jana keuntungan melalui promosi media sosial. Kalau anda nak tahu, HYPR adalah 100% percuma untuk influencer.

Haaaa.. macam mana? Dah mula berminat dan tak sabar nak buat duit dengan HYPR? Klik je pautan ini --> HYPR untuk mendaftar sekarang juga.

Penting untuk anda yang nak request cashout!

- Kalau anda cashout sebelum 21 haribulan setiap bulan, anda akan dapat bayaran pada 10 haribulan pada bulan berikutnya. 
- Cashout selepas 21 haribulan, bayaran akan dapat pada 10 haribulan 2 bulan berikutnya.

Ambil perhatian dengan tarikh tu ye. Jangan bila lambat masuk, meroyan pula 😂

Untuk mengetahui maklumat lanjut tentang HYPR atau ada sebarang kemusykilan, anda pergi terus ke Facebook mereka di HYPR Malaysia.


Previous Post
Next Post

About Author

25 ulasan:

  1. Nurul dah tiga bulan menunggu akhirnya masuk.. dah buat report dekat management hypr.. harap lepas ni tak berlaku lagi.. mungkin dekat Nurul je..

    BalasPadam
  2. Boleh cuba daftar yg ni pula lah. Thanks Mai for the info.

    BalasPadam
  3. waahhh syukurlah,, sy hari tue baru d call..

    BalasPadam
  4. Bestnya dah masuk payment. Tahniah ye. Kinah nak aktif semula la share kempen ni

    BalasPadam
  5. Dapat rezeki syukur sekali ya Mai

    BalasPadam
  6. Wah bestnya.. Tahniah ye

    BalasPadam
  7. Macam best je
    Dia mcm says.my ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak.. HYPR ni earning cepat naik berbanding says.my

      Padam
  8. yeah. bestnya. mrs pip pun dah dapat.
    baca terms hari tu, baru tau memang kena menunggu utk cash out.

    BalasPadam
  9. saya br tau psl ni...nk daftar jugak laa.... :)

    BalasPadam
  10. Mya pun nak cuba Hypr juga la. Thanks for the info. 😊

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah... bila usaha membawa hasil, rasa lebih semangat ^_^

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)