Senarai Hadiah Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com - MaisarahSidi.com Senarai Hadiah Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com

Senarai Hadiah Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com

Senarai Hadiah untuk Pemenang Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua! Lambatnya nak umumkan senarai hadiah Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com ni. heeeee maaf ya semua sebab sibuk sangat akhir-akhir ni. Tapi Mai tak lupa pun giveaway ni hehe.

Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com


Ok lah, jom lihat hadiah-hadiah yang disediakan untuk anda...


Hadiah ucapan paling kreatif

Libresse V Care
Set Libresse V Care


Hadiah untuk 5 orang pemenang

Althea Petal Velvet Powder
Althea Petal Velvet Powder (dari Korea)

Silky Soft Foot Cream
Silky Soft Foot Cream (dari Korea)

Dove Dermaseries Body Wash dan Body Lotion
Dove Dermaseries Body Wash dan Body Lotion

Dove Shampoo and Conditioner
Dove Shampoo and Conditioner

Balm Bayi Tok Syed
Balm Bayi Tok Syed

Macam mana, menarik tak hadiah-hadiahnya?

Sesiapa saja yang nak sertai giveaway ini amat dialu-alukan. Tak kisah lelaki atau perempuan. Kalau yang lelaki dapat hadiah berunsurkan perempuan, boleh je bagi pada isteri, adik perempuan, kakak, ibu ke kan...

Kalau anda belum sertai, klik sini > Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com untuk menyertai giveaway ini. Mudah sangat syarat yang perlu diikuti. Kena ikut syarat-syarat tu ya untuk menang ;)

Semoga berjaya!


Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. Hope ada rezeki menang ..

    BalasPadam
  2. Dah join dah kak ;)

    https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2018/11/birthday-giveaway-by-maisarahsidicom.html

    BalasPadam
  3. Wah.. menarik sungguh hadiah-hadiahnya..

    BalasPadam
  4. Selamat hari lahir kepada blogger Mai

    BalasPadam
  5. wah.. menarik hadiahnya... insha Allah saya join nanti... nak ajak join GA ini... jom..
    http://www.mariafirdz.com/2018/12/mystery-boxes-giveaway-by-liyana-jasmi.html

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)