Design Template Responsive Blog Diary Eyda





Design blog Lifestyle


Agak lama juga Mai tak kongsikan artwork design blog template. Bukan apa, sibuk sikit je. hehe. Mai masih menjalankan servis edit / design blog walaupun jarang update tentang artwork.

design blog murah

Kali ini adalah blog Diary Eyda. Suka dengan pilihan warna tema blog ini, merah jambu dan turquoise. Sangat padan dan sedap mata memandang. Rekaan blog yang minimalis, memudahkan pengunjung blog untuk membaca. Homepage blog ini juga diubah menjadi responsive auto read more.

Jom lihat keseluruhan template blog Diary Eyda.
Untuk lihat paparan penuh template, boleh terus ke blognya.

Blog Diary Eyda (diaryeyda.blogspot.com)
Pakej 2

design blog murah

Blog ini juga direka menjadi responsive dan mobile friendly. Di bawah adalah rupa paparan blog pada telefon pintar. Anda juga boleh semak di laman web responsivedesignchecker.com untuk melihat pelbagai paparan responsive tersebut.

design blog murah


Ini pula adalah banner blog Diary Eyda.

design watermark murah

Haaa.. anda berminat untuk membuat tempahan design / edit blog dengan harga yang berpatutan? Anda boleh PM Mai di Facebook, emel dan juga Whatsapp. 

Macam-macam jenis tema blog seperti blog peribadi, blog perniagaan, blog persatuan, blog sekolah dan lain-lain lagi Mai boleh reka mengikut kehendak dan citarasa anda sampai jadi.

Kalau nak edit template readymade pun boleh, harga dijamin berpatutan dan puas hati.


Untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan, boleh hubungi Mai melalui:

Facebook: FB page - MaisarahSidi.com atau
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Mai)

Catat Ulasan

9 Ulasan

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)