Design Doodle Keluarga - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

02 March 2016

Design Doodle Keluarga

Design Doodle Keluarga

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Artwork ini dah lama siap sebenarnya. hehe. Doodle keluarga tempahan daripada pelanggan yang ingin meletakkan doodle ini di header blognya. Alhamdulillah, pelanggan berpuas hati dengan artwork ini.

Beginilah hasilnya . . . background belakang tu saje saya gatal nak letak. Nampak serabut pulak. haha. Pelanggan akan dapat softcopy doodle tanpa background. 

doodle keluarga

Macam-macam yang boleh buat dengan doodle ni tau. Boleh letak pada banner, bunting, kad jemputan, button badge, bookmark dan pelbagai kegunaan lagi Nak print atas glossy paper dan pasang bingkai pun boleh. Berbaloi kan? 

Berminat untuk membuat tempahan doodle dengan harga yang berpatutan? 

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


2 comments:

Terima kasih atas komen anda